grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Binali Yıldırım'ın Atılgan Yılmaz'ı Ziyareti Yerel Seçime Işık Yaktı

Son başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ve yeğeni Yavuz Erence ile bir araya geldi.

Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 23:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'e gelen Son Başbakan ve Genel Başkan vekili Binali Yıldırım, İnaç Köyü'ndeki Şeyh Edebali Külliyesi'nde bulunan restoranda Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ve Şeker Fabrikasının Genel Müdürü Yavuz Erence bir araya geldi.Han Restoranda yeğeni Yavuz Erence ve Atılgan Yılmaz ile yemek yiyen Binali Yıldırım, gündeme dair sohbet etmeyi de unutmadı.

 

 

Binali Yıldırım'ın Kırşehir buluşmasında Kırşehir AK Parti teşkilatından sadece Atılgan Yılmaz'ın olması dikkat çekti. Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Atılgan Yılmaz, Binali Yıldırım'ın ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

Atılgan Yılmaz paylaşımına, ''Son Başbakanımız Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım ‘ı İlçemizde misafir ettik Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bilgiler verdik. Sayın Genel Başkan vekilimize ziyaretlerinden dolayı saygılarımızı sunar kendisine teşekkür ederiz'' ifadelerine yer verdi.

 

 

Binali Yıldırım'ın Kırşehir ziyaretinde sadece Atılgan Yılmaz'ın bulunması yerel seçimler öncesi manidar bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.