grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen Göreve Başladı

Metin Alpaslan'ın Aksaray'a atanmasının ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Yusuf Yasin Gülşen getirilmişti. Gülşen görevi Alpaslan'dan devraldı.

Gündem Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 01:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış, Kırşehir'e ise İstanbul/Kağıthane İlçesi'nde şube müdürü olarak görev yapan Yusuf Yasin Gülşen atanmıştı.Gülşen bugün Kırşehir'e gelerek görevi Metin Alpaslan'dan devraldı ve çalışmaya başladı. Yusuf Yasin Gülşen ayrıca yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

YUSUF YASİN GÜLŞEN AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ :

Değerli Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler ve Çok Değerli Kırşehirli Hemşerilerim,

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in takdirleriyle Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Türkiye Yüzyılında kadim şehrimizin geleceği olan gençlerimize hizmet edebilme imkânı sağladığı için kendilerine teşekkür ediyorum.

Üstad Neşet ERTAŞ’ın sözüyle “Aşkınan koşan yorulmaz” diyerek, yorulmadan Kırşehir’imizin gençlerini hep birlikte el ele vererek Türkiye Yüzyılına hazırlama gayretinde olacağımızı ifade ediyor, öğretmenlerimizin rehberliğinde muasır medeniyetlerin önünde Türk Milletinin liderliği için çalışacağımıza söz veriyoruz.

Daha önce Kırşehir’in eğitimine katkı sağlayan, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize ve öğretmenlerimize değerli hizmetleri için teşekkür ediyorum. Geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Yusuf Yasin Gülşen'in 1977 Bartın doğumlu olduğu öğrenildi.Yeni Milli Eğitim Müdürüne görevinde başarılar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.