grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İstanbul’da İspanyol Rüzgarı Estirecek

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla Türkiye’ye geliyor. Gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında gösterilen, besteci, söz yazarı ve şarkıcı Buika 26 Eylül’de Zorlu PSMTurkcell Sahnesinde

Sanat Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 18:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Farklı kültürleri bir araya getirdiği, flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın harmanlandığı sınırları aşan görkemli müziğiyle konserlerinde adeta müzik şöleni yaşatan Buika 2010 yılında NPR tarafından 50 harika sesten biri olarak seçildi.

İkinci albümü, "Mi Niña Lola" Latin Grammy Ödülleri'nde 2008 yılında aday olan Buika, "Niña de Fuego"; "La Noche Mas Larga" albümleri ile Latin Grammy ödüllerine aday olurken "El Ultimo Trago" albümü ile 2010 Latin Grammy Ödüllerinde En İyi Geleneksel Tropik Albüm ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’de özel bir dinleyici kitlesi olan ve bununla ilgili “Sizi seven insanlara, kendinizi iyi hissettiğiniz yerlere aitsiniz” yorumunu yapan Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM organizasyonu ve Piu Entertainment’ın 10. yıl konserleri kapsamında 26 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde bir kez daha dinleyenleriyle buluşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.