grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Biçerdöver Operatörlüğü Bölümü Açılsın İstiyorlar

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i ziyaret eden Yabanlılar Derneği, Kırşehir'e biçerdöver operatörlüğü bölümü açılmasını talep ettiler.

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 00:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Yabanlılar Derneği Başkanı İdris Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Dernek Başkanı İdris Durmuş, yeni rektörden ; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne Biçerdöver Operatörlüğü Bölümü açılmasını talep ettiklerini dile getirdi.

Kırşehir Yabanlılar Derneği Başkanı İdris Durmuş söz konusu ziyaret ve talep ile ilgili, "Bugün Yabanlılar derneği yönetim kurulu üyeleri olarak yeni göreve atanan Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil 'i makamında ziyaret ederek aşiretimiz hakkında bilgilendirdik. Üniversite de biçer-döver operatörlüğü bölümü açılması yönünde telkinde bulunduk. Peygamber efendimizin mucizeleri kitabımı taktim ettim. Rektörümüz üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.