grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Sürekli Paylaşılan Fotoğraflarla İlgili Gerçek Ortaya Çıktı

Kırşehir'de whatsapp gruplarında elden ele paylaşılan görüntülerin Kırşehir'e ait olmadığı ve provakatif amaçlı olduğu ortaya çıktı.

Asayiş Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 23:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul çevrelerinde öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına sıkı denetimler gerçekleştirirken ; bir anda sosyal medyada bazı fotoğraflar paylaşılmaya başlandı.Söz konusu fotoğraflarda kimliği belirsiz bir kişinin elinde şeker şeklinde uyuşturucu madde tuttuğu iddia edilerek ; bu maddenin Kırşehir'de bir okul önünde çocuklara öğlen arasında dağıtıldığı öne sürüldü.Fotoğraflarla ilgili söz konusu paylaşımlarda bu resimlerin gruplarda paylaşılması istendi.

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kırşehir'de veliler tarafından whatsapp gruplarından paylaşılan fotoğraflar ve söz konusu iddiaların Kırşehir'e ait olmadığı ortaya çıktı.Söz konusu paylaşımların, provakatif amaçlı olarak paylaşıldığı ve eğitim-öğretime zarar verilmek üzere bilinçli olarak yaydırıldığı bildirildi.

 

VELİLERİN İÇİ RAHAT OLSUN

Eğitim ve Öğretimin başlaması ile birlikte Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri 7/24 okul önlerinde denetim faaliyetleri gerçekleştiriyor.Denetim faaliyetleri öğrencilerin güvenliğini ve eğitimini riske edecek tüm unsurları engelleyecek şekilde aralıksız sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.