grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TS EN ISO: 500001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi Üniversitemizde Verildi

Kalite yönetim sistemleri ile YOKAK tarafından 5 yıl tam Akreditasyon belgesi almaya hak kazanan ve Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi ile Kamuda Verimlilik Ödülü alan üniversitemizde Enerji Yönetim Sistemine yönelik belgelendirme çalışmaları başladı.

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 20:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Uyguladığı kalite yönetim sistemleri ile YOKAK tarafından 5 yıl tam Akreditasyon belgesi almaya hak kazanan ve Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi ile Kamuda Verimlilik Ödülü alan üniversitemizde Enerji Yönetim Sistemine yönelik belgelendirme çalışmaları başladı.Bu kapsamda TSE  tarafından verilen 50001 Enerji Yönetim Sistemi Genel eğitimi ve iç tetikçi eğitimi tamamlandı. Eğitime Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi, Enerji Yönetim Komisyon üyeleri ile birimlerim Enerji Yönetim Sorumluları katıldı. 

 

Kalite sürecinin eğitim aşamalarından biri olan TS EN ISO: 500001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatörlüğü tarafından organize edilerek birim yöneticilerine verildi. 02 – 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ahi Evran Kongre Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitimleri TSE Eğitmeni Hüseyin Öztürk verdi. Tamamlanan eğitim ile ilgili Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil yaptığı açıklamada, "Üniversitemiz Yönetim Sistemlerinden yeni birini uygulamaya yönelik olarak çalışanlarının eğitimini tamamladı. Enerjinin bir standart doğrultusunda yönetilmesini önemli görüyoruz. TS 50001 Enerji Yönetim Sistemi eğitimlerini tamamladıktan sonra uygulamasına geçeceğiz ve belirli bir aşamaya geldiğimizde belgelendirme için başvuracağız. Her alanda olduğu gibi bu alanda da başarılı olacağımıza olan inancım tam" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.