grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Genci Ölüme Götüren İhmal

Kars ilinde görev yapan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Çağlar Baltacı isimli genç epilepsi krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yakınları Baltacı'nın ölüme sürüklendiğini dile getirdi.

Gündem Yayın: 17 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2023 21:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alınan bilgiye göre epilepsi hastası olan ve engelli kontejanından Kars Defterdarlığında memur olarak görev yapan 26 yaşındaki Çağlar Baltacı isimli genç evinde ölü olarak bulundu.Talihsiz gencin ölüm raporunda ise epilepsi krizi geçirdiği kayıtlara geçti.Ancak Çağlar'ın ölümünün ardından yakınları harekete geçti ve olayın bir ihmalden kaynaklı olduğu dile getirildi.

1,5 YILDIR TAYİN İSTİYORDU

İddiaya göre Çağlar Baltacı'nın epilepsi hastası olması nedeniyle; doktoru yanlız yaşamaması gerektiğini belirtti.Baltacı'nın talebi üzerine Bakanlık da ''tayin olmalı'' dedi.Ancak Bakanlığı onay verdiği tayine Kars Defterdarı Bilgehan Alım bir türlü onay vermedi.Başka memurların tayini onaylanırken Çağlar Baltacı'nın tayini sürekli olarak ertelendi.1,5 yıl boyunca tayin bekleyen Baltacı, evinde epilepsi krizi geçirdi.Yanında kimse bulunmayan talihsiz genç hayatını kaybetti.

KİM HESAP VERECEK ?

Çağlar Baltacının ölümünün ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.Çağlar Baltacı'nın ihmal nedeniyle öldüğünü dile getiren kullanıcılar, #ÇağlarBaltacıİçinAdalet etiketiyle çok sayıda paylaşım yaparak ihmal nedeniyle gelen ölümden dolayı sorumlulardan hesap sorulması gerektiğini belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.