grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN, İKAMETGÂHINI KIRŞEHİR’E ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİ

Kırşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, üniversite öğrencilerinin ikametgahını Kırşehir'e alması kaydıyla 10 biniş ücreti karşılığında 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yükleneceği bildirildi.

Gündem Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 00:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha önce Kırşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar gereği ikametgahını Kırşehir'e aldıran üniversite öğrencilerine 10 biniş ücreti karşılığınd 400 biniş hakkının ücretsiz olarak Kırşehir Kart'a yüklenceği yönünde karar alınmıştı.

Kırşehir Belediyesi tarafından söz konusu kararın bu yıl da uygulamada olduğu bildirildi.Söz konusu karara ilişkin Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından yapılan açıklamada, '' Ulaşımla ilgili Meclis kararımızın geleceğimizin teminatı olan ve eğitim-öğretim sürecinde bulunan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum!

Kırşehir Belediyesi, ikametgâhını Kırşehir’e taşıyan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlıyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 02.12.2021 tarihinde yapılan Kırşehir Belediye Meclisi toplantısında, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Otobüs Biniş Ücreti konulu teklifi üzerine görüşülen ve karara bağlanan ulaşım kolaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkanı Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni kazanarak ilimize gelen öğrenciler için bu uygulamayı başlattıklarını dile getirerek ulaşım kolaylığı konusunda şunları ifade etti:

“Bu kapsamda yine ilimizde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgâhlarını ilimize getirmek şartıyla toplu taşımayı etkin kullanmalarını ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 10 biniş ücreti karşılığında 400 biniş verilmesi, oy birliği ile kabul edildi. İlimize gelen üniversite öğrencilerinin bu uygulamadan faydalanabilmeleri için ise ikametgâhlarını Kırşehir’e aldırmaları gerekiyor. Kararın ve uygulamanın geleceğimizin teminatı olan ve öğretim sürecinde bulunan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.