grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Siyasi Parti Temsilcileri Valilikte Biraraya Geldi

Vali H. Mete Buhara başkanlığında, 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlere ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valilik binasında, siyasi partilerin il temsilcileri, kolluk amirleri, ilgili kurum yetkilileri ve Merkez İlçe Seçim Kurulu temsilcisinin katılımıyla düzenlenen toplantıda;

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin İlimizde huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Sayın H. Mete Buhara; “Seçimlerin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için gereken tüm önlemleri almış bulunmaktayız. İlimiz genelinde seçim güvenliğine ilişkin sürecin takibi ve koordinasyonu için Valiliğimiz GAMER bünyesinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi ile ilçelerimizde İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri kurulmuş, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde Seçim Harekat Merkezleri aktif hale getirilmiştir.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin Ahi Kentimiz Kırşehir’e yakışır şekilde bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine demokratik olgunluk içerisinde, demokrasi bayramı anlayışı çerçevesinde gerçekleşeceğine inanıyor, bu vesile ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.