grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Seher Ünsal Adaylık İçin Sinyali Verdi

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gerçekleştirilen istişare toplantısında ''adaylık'' sinyali verdi.

Siyaset Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 21:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti, yerel seçimlerde belirlenecek adaylar için bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal da katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen arkasında fotoğraf veren Seher Ünsal , ''Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın liderliğinde gerçekleşen İstişare Toplantısına katıldık.Türkiye Yüzyılı için Yeniden Kırşehir diyerek 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediyesi’ne yeniden AK Belediyecilik bayrağını dikeceğiz. Toplantımızın Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim'' ifadelerini kullandı.

ADAYLIK SİNYALİ

Seher Ünsal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen arkasında yer alması, Kırşehir Belediye Başkan Adaylığı sinyali olarak yorumlandı.AK Parti'nin adaylık yarışı içerisinde en güçlü isimlerden birisi olarak görülen Seher Ünsal'ın, istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından el üstünde tutulması, '' Seher Ünsal adaylığı garantilemiş görünüyor'' şeklinde yorumlandı.Genel merkezde gerçekleştirilen istişare toplantısı ve temayül yoklamasının ardından AK Parti'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.