grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Cezaevi Firarileri Kırşehir'de Yakayı Ele Verdi

Haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 2 firari Kırşehir'de yakalandı.

Asayiş Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir-Kırıkkale kara yolu uygulama noktasında durdurdukları otomobilin sürücüsünün verdiği M.A. adına düzenlenmiş ehliyetin sahte olduğunu tespit eden Kırşehir İl Jandarma ekipleri , bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilen aracın plakasının da çalıntı olduğunu saptadı.

 

 

Yapılan incelemeden sahte kimlik kullanan kişinin  gerçek kimliğinin A.A. olduğunu, "nitelikli yağma" suçundan hakkında 31 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiğini, 3 farklı suçtan da arandığını belirlendi.Hükümlü, işlemlerinin ardından Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

HIRSIZLIK FİRARİSİ YAKAYI ELE VERDİ

Bir diğer olayda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık suçundan 13 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari F.K'nin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, F.K'yi kent merkezinde düzenlediği operasyonla yakaladı.Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.