grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Fırında Barbekü Bebek Sırt Kaburga

Fırında Barbekü Bebek Sırt Kaburga tarifi

Gündem Yayın: 29 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 29.06.2023 23:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fırında Barbekü Bebek Sırt Kaburga

MALZEMELERİ: – 1 ⁄2 su bardağı anço chile tozu – 1 ⁄4 su bardağı beyaz şeker – 1 ⁄4 su bardağı esmer şeker – 1 ⁄4 su bardağı tuz – 2 yemek kaşığı taze öğütülmüş karabiber – 1 yemek kaşığı öğütülmüş kimyon – 1 çay kaşığı kuru hardal – 1 çay kaşığı öğütülmüş cayen 1 ⁄2 çay kaşığı öğütülmüş kurutulmuş chipotle biber - 1 raf bebek sırt koyun kaburgası - 1 bardak barbekü sos

YÖNTEMLERİ: - Önceden 250 derece F (120 derece C) fırında küçük bir kasede birleşene kadar. – Alüminyum folyo üzerine kaburgaları et kenarına yerleştirin. Bir bıçakla kaburga rafının arkasına birkaç kez salla. – Kaburga rafının her tarafına cömertçe kuru ovma kaplama uygulayın. – Kaburga rafı ile etin yan aşağı, sıkı bir mühür yaratmak için etrafına folyo katlayın. Levha tavasına aktarın. – Önceden ısıtılmış fırında 2 saat kadar pişene kadar pişirin. Çıkarın ve 15 dakika soğutun. – Fırın ısısını 350 derece F (175 derece C)'ye çıkarın. – Folyoyu açın, birikmiş suları ve yağları boşaltın ve atın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.