grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kalite Koordinatörlüğü EFQM 5 Yıldız Ödülünü Teşekkür Töreni ile Kutladı

Kalite Koordinatörlüğü EFQM 5 Yıldız Ödülünü Teşekkür Töreni ile Kutladı

Gündem Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 22:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Üniversitemiz, Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) sürecine katkı sağlayan kriter başkanları ve üyelerine yönelik bir teşekkür belgesi takdim töreni düzenledi. 6 Aralık 2023'te gerçekleştirilen bu özel törene Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Özata ve Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter ve Kalite Yönetim Koordinatörlüğü EFQM Kriter Grubu Başkanları ve üyeleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata, kalite çalışmalarının uzun bir sürece dayandığını ve üniversiteye geldiği ilk günlerden itibaren bu sürece tanık olduğunu belirtti. İSO süreciyle başlayan bu çabanın, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında 2022 yılında alınan 5 yıl süreli tam akreditasyon belgesi ile devam ettiğini ve son olarak EFQM Üstün Performansta Yetkinlik düzeyinde 5 Yıldız ödülüyle zirveye ulaştığını ifade etti. Prof.Dr. Özata, bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, gelecekte de yeni başarılar elde etme hedefiyle yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ise konuşmasında kalitenin süreklilik ve kurumsallık gerektiren bir yolculuk olduğunu dile getirerek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Özellikle Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekiplerine ve kriter gruplarının liderlerine vurgu yaparak, ortaya konan adanmışlık ve özverinin bu başarının temelini oluşturduğunu belirtti.

Törenin devamında, EFQM sürecine katkı sağlayan kriter komisyonu başkan ve üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek’in “Ahiliğin İzinde Mükemmelliğe Yolculuk” sloganıyla gelecekte daha büyük başarılara ulaşma temennisi ile sona erdi. Törende, EFQM Yolculuğuna katkı veren Kriter grubu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu tören, üniversitemizin kalite odaklı çalışmalarının göstergesi olurken, gelecekteki hedeflere birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla ilerlemeye devam edeceğinin de bir ifadesi olarak kayıtlara geçti.


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.