grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kökünü Kurutma Operasyonu : 49 Gözaltı

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik büyük bir operasyon düzenledi. Operasyonda 49 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 01 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 01.08.2023 22:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir İl jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik Kökünü Kurutma Operasyonu gerçekleştirildi.İl jandarma Komutanlığı'na bağlı 84 kişilik ekip,  Merkez, Kaman, Mucur, Akpınar ve Çiçekdağı İlçelerinde süphelilerin evlerine düzenlenen operasyonlarda ; 5.5 kg Kubar Esrar, 1400 adet Sentetik Hap, 94 gr Metamfetamin, 15 gr Bozai, 200 Kök Kenevir, 14 gr Skunk, 3 gr Kokain, 1 gr Eroin, 15 adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı, 4 adet Tabanca ve 3 Av Tüfeği ele geçirildi.

Yapılan aramalarda şüphelilerin uyuşturucuları çocuklarının oyuncaklarının içine, araçlarının içindeki gizli bölmelere sakladığı tespit edilirken bazı şüphelilerin ise kenevir yetiştirmek için özel sera yaptıkları tespit edildi. Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu’nda, 49 şüpheli gözaltına alındı.Gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklanarak cezevine gönderildi.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.