grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Hükümet Konağı Yapımı Ağırdan Alınıyor

2017 yılında yapımına başlanan Kırşehir Hükümet Konağı türlü bahanelerle bir türlü tamamlanmıyor.2 yıl önce başlanan Çiçekdağı Hükümet Konağı ise bitirilmek üzere...

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 21:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
2019 yerel seçimlerinin hemen ertesinde , arkadaşı Yaşar Bahçeci'nin seçimi kaybetmesinin hıncıyla Kaman'da açıklamada bulunan eski Milletvekili Mustafa Kendirli yaptığı açıklama ile, hizmetlerin AK Partili Belediyelerin olduğu ilçelere yapılacağını ancak Kırşehir merkeze bundan sonra hizmet gitmeyeceği mesajını vermişti.Kendirli kendince Adnan Menderes taktiğini uygulayarak Kırşehir'i cezalandırmak istemişti.Ancak tıpkı Adnan Menderes döneminde olduğu gibi Kırşehir tavrından ve duruşundan taviz vermedi.

Kendirli'nin açıklamasının ardından Kırşehir merkezdeki tüm hükümet yatırımları durma noktasına geldi.Bunun en bariz örneği ve sembolü ise Kırşehir Hükümet Konağı oldu.Kırşehir Hükümet Konağı'nın yapımı türlü bahanelerle bir türlü tamamlanmadı.Önce yurda çevrildi daha sonra Kırşehir kamuoyunun tepkisi üzerine tekrar hükümet konağı yapılacağı söylendi.2017 yılında başlanan inşaat hala başlangıç seviyesinde.

Sözde yapımına tekrar başlanan hükümet konağı bir türlü tamamlanmıyor.Yapım işi seçim öncesi hızlandırılsa da göstermelik çalışma olduğu apaçık çünkü 2 yıl önce yapımına başlanan Çiçekdağı Hükümet Konağı hızlı bir şekilde tamamlandı ve bitirilme noktasına getirildi.2017 yılında yapımına başlanan Kırşehir Hükümet Konağı ise 7 yıldır hala başlangıç seviyesinde bekletiliyor.

Kaman, Mucur hükümet konaklarının bitirildiğini belirtmek lazım.Güya AK Parti'nin MHP'den aldığı ilçelere yatırım aktarılırken Kırşehir İl Merkezi'nde insanlar cezalandırılmak isteniyor üstelik demokratik tercihlerinden ötürü.

Ancak Kırşehir AK Parti'ye oy verdiği dönemlerde de alması gereken yatırımları alamadı.Örneğin hızlı tren güzergahları, AK Parti'nin Kırşehir'de en güçlü olduğu dönemlerde belirlendi.Havalimanı yapılacak illerde öyle... Yani AK Parti temsilcileri kendi illerini cezalandırmak isteselerde kendi becerisizliklerini yatırımları durdurarak iyice ayyuka çıkardılar.

 

KIRŞEHİR HÜKÜMET KONAĞI 7 YILDA BU SEVİYEYE GELEBİLDİ 

 

ÇİÇEKDAĞI HÜKÜMET KONAĞI İSE YAKLAŞIK 1 YILDA BİTME SEVİYESİNE GELDİ 


 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.