grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çekin o pis ellerinizi gençlerimizin üzerinden!

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur’un basın açıklaması:

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 23:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur’un basın açıklaması:

Çekin o pis ellerinizi gençlerimizin üzerinden!

Türkiye’de ilk festival Atatürk’ün özel isteğiyle “Balkan Oyunları Festivali” adıyla 1935’te yapılmıştır. Festivaller binlerce kişi önünde, kameraların olduğu bir ortamda gerçekleşir ve şimdiye kadar toplumu derinden üzen pek bir olay yaşanmamıştır. Ama 2023 yılına gelmiş olmamıza rağmen hala biz, festivallerin ve eğlencenin yasaklanmasını konuşmaya devam ediyoruz.

Bizde bu yasakların hız kazanması 2020 yılında pandemi ile başladı ve Mayıs 2020’de canlı müzik yasaklandı. Temmuz 2021 itibariyle koronavirüs kapsamında alınan hemen hemen bütün tedbirler kaldırılırken saat 24.00’te uygulanan müzik yasağı devam etti. Bunları Anadolu Fest, ODTÜ konserleri, Tom Odell konserinin iptali seyretti. En son Zeytinli Rock Festivali ve Milyon Fest de yasaklandı. Hani bazıları diyordu ya “Bu festivaller gençleri ahlaksızlığa itiyor” diye; şimdi bu yasaklar sayesinde gençlerimizin önünde ahlakı bozacak hiçbir sebep kalmadı değil mi?

Peki, şimdi festivaller ahlak bozuyor ve yasaklanmalı diyenlere soruyorum:

  • Gençlerin ahlak yapısını bu festivaller mi bozdu?
  • İmam Hatiplerde bile deist öğrenciler yetiştiğini biliyor musunuz?
  • Neredeyse ilk okul seviyesine kadar inen uyuşturucu belasından haberiniz var mı?
  • Çocuk gelinlerden çocuk işçilere, okumaya başka şehirlere giden çocuklarımızın geçim sıkıntısı yüzünden karşılaştığı ahlak dışı yaşam şartlarından haberiniz var mı?
  • Çocuk yaştaki erkeklerin neredeyse resmi olarak seks kölesi olarak alınıp satıldığı Afganistan’dan gelen, gelmelerine göz yumulan, hatta gelmeleri teşvik edilen Afganların yüzyıllardır süren “oğlancılık” geleneklerini ülkemizde sürdürmelerine ne diyorsunuz?
  • Her gün bir sığınmacı tarafından taciz edilen kızlarımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Sokağa çıkmaya korkar olduklarını biliyor musunuz?
  • Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kumsallarımızda her türlü sapıklığı, tacizi yapanlar hakkında ne gibi bir önleminiz var?

Bu sorulara ayrıca şunları da ekleyerek sormak lazım. Peki, sizce kimler ahlaklı?

  • Çalışkan olduğu halde üniversite sınavlarında yıllarca hakkı yenen çocukların hakkını yiyenler de sizce ahlaklı mı?
  • İşe girmek için yazılı sınavlarda başarı gösteren ancak mülakatlarda hakkı yenen gençlerin istikbali ile oynayanlar ahlaklı mı?
  • Çocuk yurtlarında erkekleri taciz edenler ahlaklı mı?
  • Bunlara göz yuman hatta “Bir kereden bir şey olmaz” diyenler ahlaklı mı?
  • Rüşvet alanlar?
  • Vatandaşlık satanlar?
  • Sürekli aynı kişilere ihale verip kul hakkı yiyenler ahlaklı mı?

Daha sayabileceğim ama satırlara sığmayacak binlercesi ahlaklı ama festivallere gidenler ahlaksız öyle mi?

Siz önce işlenen ağır suçlara gereken tepkiyi ve cezayı verin, uyuşturucu tacirlerini yakalayın, okullardan uyuşturucuyu çıkarın, sınırlarınızı oğlancılara karşı koruyun, adaletli olun, liyakati esas alarak gençlere iş imkanı sunun… Belki sonra eleştirdiğiniz gençler kadar ahlak sahibi olabilirsiniz. Unutmayın siz de dün gençtiniz!

Şimdi, tüm ahlaksızlara söylüyorum, “Yaşama sevincini diri tutmaya çalışan gençlerin üzerinden o pis ellerinizi ve zihniyetlerinizi çekin. Defalarca ve anlayana kadar, “Ey Türk Gençliği” ile başlayan, Atatürk’ün gençlere yazmış olduğu Gençliğe Hitabe’yi okuyun. Belli ki ya hiç okumamışsınız ya hiç anlamamışsınız.

Saygılarımla Uğur Batur

 

Av. Sevda Gül Tunçer

Zafer Partisi Basından Sor. Gen. Bşk. Yrd.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.