grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı Hakkında Kırşehir'de Suç Duyurusu

Eğitim İş Sendikası Öner Bayık, Atatürk'e Hakarette bulunan Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eski milletvekili ve Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz’ın II. Abdülhamid'in torunun düğününde “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" ve “Selanik’ten gelen dönme” ifadeleri ve imam Halil Konakçı’nın da “amin” demesine tepkiler sürüyor. 

Eğitim İş Kırşehir Şube Başkanı Öner Bayık, Yılmaz ve Konakçı hakkında “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret, sövme ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik” ve “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama” gerekçesiyle Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusuna ilişkin açıklamada bulunan Eğitim İş Kırşehir Şube Başkanı Öner Bayık, '' Atatürk'e dil uzatan hadsiz, karşısında başöğretmenin eğitim neferlerini bulacak.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden şahıslar hakkında Şube Sekreterimiz Betül Özensoy ile birlikte suç duyurusunda bulunduk'' dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.