grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaman Belediyesi 271 Arsayı Satışa Çıkardı

Ekim ayında ünlü sanatçıların sahne alacağı ceviz ve kültür festivaline hazırlanan Kaman Belediyesi, 271 adet arsayı satışa çıkardı.

Gündem Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 17:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

14 Ekimde Kaman Ceviz ve Kültür Festivalinde Öykü Gürman, İsmail Altunsaray ve Sefo gibi ünlü isimleri sahne aldıracak olan Kaman Belediyesi, konserleri finanse edebilmek için Kaman'da bulunan 271 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.Buna göre Kaman merkez'deki Darıözü ve Hacıpınar Mahallelerinde bulunan ve muammen bedelleri 506 bin TL ile 231 bin TL arasında değişen ve tamamı arsa olan taşınmazları 21 Eylül'de açık ihale usulü ile satışa sunacak.

 

SÖZ KONUSU İHALEYE İLİŞKİN ŞARTLAR İSE ŞU ŞEKİLDE :

İhale 21/09/2023 Perşembe günü 09:15’te Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılacaktır.
İsteklilerin Geçici teminatı yatırdıklarına dair belge ve ikametgah belgesini hazır bulundurmaları.
İhaleye bir başkasını temsilen katılacakların bu kişileri temsile yetkili olduklarına dair noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü.
Özel Hukuk Tüzel kişiliği adına ihaleye katılacakların Tüzel kişiliği temsile yetkili olduğuna dair belge ve imza sirküsü.
İhale ile ilgili şartname ve diğer belgeler Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde bedelsiz görülebilir. İhale dokümanı satış bedeli 50,00 TL olup, ihaleye başvuru yapacakların ihale şartnamesini almaları zorunludur.
Postayla yapılan tekliflerde, postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Belediyeye vadesi geçmiş borcunun olmadığına dair belge. 
Geçici teminat ihale saatine kadar yatırılır. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.