grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları Kırşehir'de Coşturdu

Türk Halk Ozanlık Geleneğinin en büyük temsilcilerinden Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı anma etkinlikleri kapsamında memleketi Kırşehir'de Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser düzenlendi.

Gündem Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 23:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Neşet Doğan, Veli Ertaş, Harun Çulha, Erkut Özkan ve  Muhlis Berberoğlu gibi sanatçılar sahne aldı ve  birbirinden değerli Neşet Ertaş eserleri seslendirildi.

Programın konuğu olarak Kırşehir'e gelen Gönül Dağı Dizisinin oyuncular Eser Eyüboğlu ve Ferdi Sancar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Dizide Selami Ferses adıyla bilinen Eser Eyüboğlu, sahneye çıkarak Bahça Duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Eyüboğlu'na vatandaşlar da eşlik etti sırada Zurna Ustası Ali Başaran sahneye fırladı ve oynadı. Dizide Dolmuşçu Sefer ismiyle bilinen Ferdi Sancar da sahneye çıkarak oynadı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.