grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ankara'da Yeni Bir Kırşehirli Derneği Kuruldu

Ankara'da yeni bir Kırşehirli dernek kuruldu. Kargın Yenice Köylüleri bir araya gelerek Kargın Yenice Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'ni kurdu.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 23:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kargın Yenice Köyü'nden Serdal Yıldırım, Adnan Kılıçarslan, Harun Yumuşak, Mustafa Ünal, Çetin Şahin, Mahmut Canatan ve Bülent Dedabali'nin yönetim kurulunu oluşturduğu 'Kargın Yenice Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği' Ankara'da kuruldu.

Dernek yönetimi yaptığı açıklamada, '' belediyemiz kapatıldıktan sonra köyümüze hizmet almakta zorluk çekiyoruz. Bu dernek sayesinde hizmetleri el birliğiyle yapmayı hedefliyoruz. Kargın Yenice Köyü nüfusuna kayıtlı 20 binden fazla kişinin olduğunu belirten Dernek Yönetimi, '' hemşehrilerimize ulaşıp birlik ve beraberliği sağlayarak muhtar ile beraber hareket ederek el birliği ile sorunları çözüme kavuşturmayı ve komisyonlar oluşturarak üyelere birebir ulaşmayı amaçlıyoruz.

Derneğimiz kurulduğu andan itibaren büyük ilgi görüyor ve büyük bölümü Ankara olmak üzere dört bir yanda yaşayan birçok Kargın Yeniceli derneğimize üye oluyor. İlk toplantımızı 26 Kasım Pazar günü saat 14:30'da Etimesgut Kent Konseyi binasında gerçekleştireceğiz. Toplantıda yeni yönetimini oluşturup komisyonlar kurarak daha güzel ve yaşanabilir bir Kargın Yenice için çalışacağız.'' açıklamasında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.