grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'na bağlı Köseli Beldesinde çeşmelerden akan su! Katran

Çiçekdağı'na bağlı Köseli Beldesinde çeşmelerden akan su görüntüsü lanet olsun demekten başka bir şey denilmiyor.

Gündem Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 00:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Çiçekdağı'na bağlı Köseli Beldesinde çeşmelerden akan su görüntüsü lanet olsun demekten başka bir şey denilmiyor. Gazetemize ulaşan bir vatandaş çeşmelerinden sürekli olarak siyah ve mor renge bürünen su aktığını belirtiyor.

Özellikle Ramazan ayının yaklaşmasıyla, böyle pis bir suyun akması vatandaşa revamı, ne olur sesimizi duyurun diyen vatandaş, artık temiz ve içilebilir bir suya kavuşmak istiyoruz.

Belediye Başkanımızın çuval dolusu paralar harcayarak bize getirdiği su bildiğin katran.Onu herkesin görmesini istiyorum. Milletin ahını alıyorsun. Düzgün çalışma yok. Köseli Kasabası'nın suyu bu ama, şikâyetçi olan yok, susan çok dedi.Bizde diyoruzki alın size seçim.Kararınızı iyi verin.Sizin oylarınız çok değerli.Oyunuzu iyi kullanın.Temiz su aksın.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.