grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CHP'nin Kırşehir'deki Yeni Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu

CHP'de 3 adayın yarıştığı kongrenin kazananı belli oldu.170 oy alan Hatice Bayram, CHP'nin Merkez İlçe Başkanı oldu.

Siyaset Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 00:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Kongrede CHP, daha önce Doğan Yıldızhan'ın yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlığı için seçime gitti.Delegelerin oy verme işleminin bittiği Saat 17:00'den sonra yapılan sayımda ;  Evren Sarı 131, Hatice Bayram 170 ve Selçuk Korkmaz ise 24 oy aldı.Böylece CHP'nin Merkez İlçe Başkanı Hatice Bayram oldu. Hatice Bayram geçtiğimiz genel seçimde partisinden Kırşehir Milletvekili aday adayı da olmuştu.

 

 

Hatice Bayram yaptığı açıklamada, ''  Desteğini esirgemeyen ve bize sonsuz güvenen tüm partili yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Tüm partili arkadaşlarımla mücadeleyi ilmek ilmek hep birlikte öreceğiz'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (1)
Hasan Korkmaz sevgili Başkanım hayırlı olsun emegin bereketli olsun.
21.08.2023 21:15
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.