grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Makine maliyetlerini yüzde 45 azaltan uygulama

Hilti imzalı El Aleti Parkı Yönetimi; maliyetleri azaltıp kârlılığı artırıyor ve geçici kiralama hizmeti ile gereksiz stoğun önüne geçiyor

Ekonomi Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 21:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

 

Elektrikli el aletleri, bağlantı sistemleri ve diğer teknolojiler dahil olmak üzere inşaat sektörü için yenilikçi çözümler sunan Hilti, şantiyelerde verimliliği ve güvenliği artırmak için tasarlanmış geniş ürün yelpazesinin yanı sıra maliyetleri azaltan servisleriyle de öne çıkıyor. Bunların başında gelen Hilti El Aleti Parkı Yönetimi ile inşaat profesyonelleri el aletlerini 3 yıl boyunca masraf yok hizmeti kapsamında ücretsiz tamir ettirebiliyor, geçici kiralama ve ikame makine hizmetlerinden faydalanabiliyor ve geriye dönük olarak el aletlerinin masraf yok sürelerini uzatabiliyor. Bu sayede Hilti, inşaat profesyonelleri için el aletleri maliyetlerini düşürmeye ve kontrol etmeye yardımcı oluyor.

 

İnşaat şirketleri, eksik ekipmanların izini sürmek için ayda ortalama 100 saat harcarken, düzenli olarak satın alınan el aletleri ve sarf malzemelerinin satın alma maliyeti de hızla artıyor. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin ekipmanlarını yönetmek ve el aleti parkını optimize etmek içinse devreye Hilti’nin dijital çözümleri giriyor. Hilti El Aleti Parkı Yönetimi’nin karmaşık şantiye süreçlerini daha kolay hale getirdiğini söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, bu sistemin makine maliyetlerini yaklaşık yüzde 45 oranında azaltırken kârlılığı da artırdığını belirtti.

 

Tüm süreç şeffaf bir zeminde en verimli haliyle ilerliyor

El aletlerinin ilk satın alma maliyetinin sadece görünen kısım olduğuna dikkat çeken Mehmetcan Tufan; “Satın alma maliyetlerinin arkasında tamir masrafları, yönetim maliyetleri, yedek el aletleri, tamir gecikmeleri, ikame el aletleri, kayıp el aleti maliyetleri de bulunuyor. İşin tüm bu gizli harcamaları hem süreçlerin aksamasına hem de bütçenin giderek artmasına yol açıyor. Ekipmanı takip etmek, gereksiz araç ve sarf malzemeleri satın almak için zaman harcamak, dünya çapında her yıl yüzlerce saate ve binlerce dolara varan israfa neden oluyor. Bu noktada Hilti olarak inşaat profesyonellerine sunduğumuz El Aleti Parkı Yönetimi, ihtiyaca göre satın alma maliyetlerini optimize etme fırsatı sunuyor. Esneklik, verimlilik ve şeffaflık üzerine kurgulanan bu sistemde, inşaat profesyonelleri tüm el aleti parkını kontrol altına alarak süreçlerini kendi belirlediği sınırlar çerçevesinde yürütebiliyor. Bu noktada el aleti parkını kendi ihtiyaçlarına göre optimize edebildiği için de esnek davranabiliyor, verimliliğini artırmak için en son teknolojilerden yararlanabiliyor. Ayrıca tüm el aleti ve ekipmanlarını tek bir tuşla yönetebiliyor. Böylece tüm süreç şeffaf bir zeminde en verimli haliyle ilerliyor” dedi.

 

Tamir masrafından kiralamaya kadar birçok avantaj sunuyor

El Aleti Parkı Yönetimi sayesinde müşterilerinin şantiyedeki el aleti optimizasyonunu sağlamanın yanı sıra kısa dönem el aleti kiralama hizmeti de verdiklerinin altını çizen Mehmetcan Tufan; “El Aleti Parkı Yönetimi kullanıcılara birçok avantaj sunuyor. Bunlardan bir tanesi; müşterilerimiz, ürünlerin tüm kullanım süresi boyunca hızlı ve kaliteli tamir hizmetinden yararlanabiliyor. Sunduğumuz bir diğer avantaj ise kiralama imkânı. Bu hizmetimiz sayesinde gereksiz harcamalar rafa kalkıyor. Hilti el aletlerini ihtiyaçlarına göre kiralayan müşterilerimiz, nadiren kullanılan el aletlerine büyük yatırım yapma masrafından kurtuluyor. En önemlisi de gereğinden fazla el aleti stoğu yapmak zorunda kalmıyor. Tüm bunlara ek olarak müşterilerimiz, geriye dönük masraf yok uzatma hizmetlerinden de faydalanabiliyor. İki yaşından küçük Hilti el aletlerini El Aleti Parkı Yönetimi’ne ekleyerek aynı hizmetlerden yararlanabiliyor” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.