grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Şafak operasyonu ile yakalandılar !

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan şafak operasyonunda, farklı suçlardan haklarında hapis kararı bulunan 17 kişi yakalandı.

Asayiş Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 22:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Edinilen bilgiye göre, aranan şahıslara yönelik yapılan şafak operasyonunda 9 yıl 34 ay 15 gün ve 4 yıl 5 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıslar ile birlikte ’Kasten Yaralama’, ’Silahla Tehdit’, ’Kamu Malına Zarar’, ’Güveni Kötüye Kullanma’, ’Bilişim Yolu ile Hırsızlık’ suçlarından araması olan şahıslar; saklandıkları yerlerde oluşturdukları gizli bölmelerde yakalandı.

 

Emniyet birimlerinin yaptığı teknik takip sonrası yapılan aramalarda bazı suçlular kömürlükte, bazıları ise girilmesi mümkün görünmeyen virane alanlarda yakalandı.

 

Emniyette ifadeleri alınan 17 kişiden A.K., F.Y., S.Ü., Ş.K., H.K. ve D.A. çıkarıldıkları adli birimlerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.