grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur CHP Belediye Başkan Adayı Meryem FIKIRKOCA, Mucur’u yeniden yaratacak

Atatürk Cumhuriyetinin ve özgürlüğünün sembolü kadın eli. Mucur sizinle el ele. Başaracaksınız, başka yolu yok.

Gündem Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 23:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 CHP Başkan adayı FIKIRKOCA,ben yaptım oldu düşüncesinden ve egosundan arınmış, ortak akıl bilinciyle, kendi yönetsel hatasından kaynaklı sorunların çözümünde, halkın görüşlerini reddeden bir bakış açısıyla değil, halkın istek ve görüşlerini ön alan ve bu doğrultuda çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, doğan ve doğacak sorunlara kollektif çözümler üretmek için aday olmuştur. Muhtarlarımızla beraber değerlendirmeler yaparak, Mucur ve köylerinin sorunlarını, vizyon, strateji ve projelerini ele alarak, halkın güvenini alması taktire şayandır.

Meryem Fıkırkoca yaptığı basın açıklamasında, Başkanlığımızda, Mucur'umuzu köyleriyle birlikte bütünsel olarak ele alacağımızı, hep birlikte, koordinasyonla yönetim yaklaşımı uygulayacağımızı belirttik. Tarım ve Hayvancılık, Seyfe Gölü, Süt Birliği Kooperatifi, Sulama Birliği, hayvan pazarı, mezbaha, köylerimize iş makinaları sağlama, yol, altyapı vb. konulardaki projelerimizi açıkladık. Başkanlığımızda Mucur gelişecek, mutlu ve huzurlu olacak dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.