grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki Su Kesintisine İlişkin Açıklama Geldi

Kırşehir Belediyesi, kentin muhtelif noktalarında yaşanan su kesintisi problemine ilişkin açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 00:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara sms yoluyla gönderilen mesajda, '' Ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle Bağbaşı, Kayabaşı, Nasuhdede ve Kuşdilli Mahallelerinde su kesintisi yaşanacaktır. Halkımıza duyurulur'' denilmişti.Arıza nedeniyle yürütülen çalışmalar devam ederken su kesintisi nedeniyle vatandaşların şikayetleri de arttı. Kırşehir Belediyesi tarafında kesinti ve yaşanan probleme ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu.

 

İŞTE KIRŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN O YAZILI AÇIKLAMA :

Su kuyularımızda meydana gelen çökmelerden dolayı ve yeraltı su seviyesinin her yıl 25 metre daha derine inmesinden kaynaklı şehrimizin muhtelif yerlerinde su kesintisi yaşanmaktadır. DSİ'den devir alınacak yeni kuyularla birlikte şehrimizin su sıkıntısı sona erecektir.

Aynı zamanda ana isale hattında meydana gelen arızalar sebebiyle ekiplerimiz mesai mefhumu olmadan saha çalışmalarına devam etmektedir. 

Ana hedefimiz; asbestli boruları devre dışı bırakmak ve halkımıza daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak.

Kesinti sebebiyle yaşanılan olumsuzluklardan dolayı hemşehrilerimizin engin hoşgürüsü için teşekkür ederiz...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.