grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Petlas, Yılın En İtibarlı Lastik Markası Oldu

Kırşehir'in en büyük sanayi kuruluşu olan Petlas, otomobil lastiği kategorisinde ''Yılın En İtibarlı Lastik Markası'' oldu.

Ekonomi Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 19:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında bulunan ve zirveye doğru ilerleyen Petlas, ''yılın en itibarlı lastik markası'' oldu.The ONE Awards bütünleşik pazarlama ödülleri , 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşme sonucu belirlendi.Kırşehir'de faaliyet gösteren AKO bünyesindeki Petlas, halk oylaması ile '' yılın en itibarlı lastik markası'' seçildi.

''EKİBİMİZİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜ''

En itibarlı lastik markası olmanın kendilerini onurlandırdığını kaydeden  Petlas Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran, ''  Petlas olarak, kalitemiz, inovasyon anlayışımız, sürdürülebilirliği önceliklendiren üretim ve yönetim anlayışımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle hep birlikte çalışarak, kazandığımız bu ödül; sadece ürünlerimizin kalitesini ve marka gücümüzü değil, aynı zamanda tüm Petlas ekibinin özverili çalışmasını ve müşterilerimizle kurduğumuz güçlü bağı da simgeliyor. Aldığımız tüm ödüller bize güç katıyor ve başarılarımızı daha da perçinliyor. Önümüzdeki dönemde, sektörümüzdeki konumumuzu daha da güçlendirmek ve liderliğimizi pekiştirmek için geliştireceğimiz projelere yenilerini eklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.