grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Büyük İlgi Gören Konser

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Yeşilçam Film Müzikleri konseri büyük ilgi gördü

Sanat Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de  müzik severlerin çok yoğun ilgi gösterdikleri Yeşilçam Film Müzikleri Konseri’nin 3.’sü 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 19:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yoğun bir katılımda gerçekleştirildi.

Özgür Taşkın’ın Koro Şefliği ile Kırşehir Belediyesi Korosu tarafından seslendirilen Yeşilçam Film Müzikleri Konseri’ne CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte katılan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“ Kırşehir Belediyesi olarak, kültür sanat alanında yapmış olduğumuz faaliyetlerle çağdaş bir kentin belleğinde ve kültür dokusunda olumlu gelişmelerin yaşanmasına katkı sunmaya devam ediyoruz. Hatırlanacağı üzere Yeşilçam Film Müzikleri Konserinin ikincisini geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleştirmiş ve çok yoğun bir ilgi ile karşılaşmıştık.

 Bu yıl yine Kırşehir Belediyesi Koromuzun, tüm halkımızın gönüllerinde taht kuran Yeşilçam Filmlerinin Müzikleriyle bizleri buluşturması da ayrı bir güzelliği yansıtıyor.

Müziğin Başkenti Kırşehir’de,  Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte üzerlerimize düşen sorumluluk bilinciyle bu tür programlara devam ederek taahhütlerimizi de yerine getiriyoruz.

 Tarih ve kültür şehri şirin Kırşehir’imiz, Anadolu’nun ortasında tüm ülkeye ve dünyaya kültür-sanat alanında da sesini duyuruyor olması hepimiz için bir gurur kaynağı. Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in hem ekonomik hem de sosyal-kültürel alanda gelişimi noktasında paydaşlarımızla da istişarelerde bulunarak dayanışma halinde bir dizi program ve etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak ortalamada günde iki programı hayata geçiriyor ve yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Programın hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.”

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.