grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Hizmet Görmemiş Ara Sokaklar Üst Yapıya Kavuşuyor

'' Girilmedik Mahalle ve sokak bırakmayacağız'' sloganıyla sürdürdüğü üst yapı çalışmaları kapsamında daha önce hizmet görmemiş mahallelerdeki ara sokakları üst yapıya kavuşturuyor.

Gündem Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 21:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada, ''girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız'' sloganıyla yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları neticesinde Kırşehir'deki çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Şehir merkezinden uzak ve bugüne kadar dokunulmamış mahallelerin büyük oranda üst ve alt yapısını çözen Kırşehir Belediyesi, Nasuhdede Mahallesi, Hılla Gölü ve Fen Lisesi güzergahındaki üst yapı çalışmalarını tamamladı.

Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiren mahalleliler, ''Bırak hizmeti Belediye Başkanını kapımızda  görmüş insanlar değiliz.Yollarımız yapıldı.Başkanımız gelip talebimiz olup olmadığını sordu.Kendisinden Allah razı olsun'' sözlerini kaydettiler.

 

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRME GAYRETİNDEYİZ

Kırşehir'i örnek ve modern bir şehir görüntüsüne kavuşturacaklarını dile getiren Başkan Selahattin Ekicioğlu, '' Her mahallemize eşit şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.Nüfusu az olduğu ve çok katlı binalar olmadığı için hizmet götürülmeyen sokaklara da hizmet götürüyoruz.Nasuhdede Mahallesi Hılla Gölü Caddesi'ndeki ve Fen Lisesi güzergâhındaki sıcak asfalt serimi ile yapılaşmanın az olduğu ara yollardaki sathi kaplamanın tamamlanmasıyla bölgemiz modern bir görünüme kavuştu. Mahalle halkına ve Kırşehir'imize hayırlı olsun'' sözlerini kaydetti.

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.