grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CHP Tekrardan Adayımız Hüseyin Takan Dedi

Boztepe'de CHP'nin adayı olarak Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Takan'ın Adaylığı İlan Edildi...

Siyaset Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 22:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, Boztepe'de mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Takan'ın yeniden adaylığı ilan edildi. Türkiye genelinde beş yılda bir düzenlenen yerel seçimler, yöneticilerin belirlenmesi açısından büyük bir öneme sahip. CHP'nin Boztepe Belediye Başkan Adayı olarak Hüseyin Takan, siyasi ve toplumsal deneyimiyle dikkat çekiyor.

 

Hüseyin Takan Kimdir

1969 yılında Kırşehir'in Boztepe ilçesinde doğan Hüseyin Takan, ilkokul ve ortaokul eğitimini Boztepe'de, lise eğitimini ise Kırşehir'de tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Takan, Boztepe'de esnaflık ve çiftçilik yaparak meslek hayatına başladı. CHP İlçe teşkilatında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunmuş bir isim. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeniden aday gösterilen Hüseyin Takan'ın Boztepe için planları ve projeleri, seçim sürecinde önemli bir yer tutuyor. Takan'ın mevcut başkan olarak tecrübeleri ve Boztepe'nin geleceğine yönelik vizyonu, seçmenler tarafından merakla bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.