grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu, ''Hain Darbe Girişimine Ergenekon ve Balyoz Gibi Düzmece Davalarla Hazırlandılar''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 23:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Hain terör örgütünün devlet içine yıllar öncesinden sızarak bu darbe girişiminin altyapısını hazırladığını biliyoruz. Hatırlanacağı üzere, Ergenekon ve Balyoz davaları gibi düzmece davalarla da bu hain emellerinin hazırlıklarını yapmışlardı.

Cumhuriyet ve demokrasi düşmanı Fethullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlediği hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti.

15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye sahip çıkan halkımız, halkın egemenliğine ve ülkemizin demokratik birikimine sahip çıkmak azminde olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermişti.

 Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.