grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sığınmacılar, Zafer Partililere saldırdı!

Samsun Cumhuriyet Mahallesi Türk-İş Tramvay Durağı yakınında stant çalışması yapan Zafer Partili gençlere Irak uyruklu 6 sığınmacı tarafından tükürüklü ve küfürlü saldırı oldu.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 23:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Samsun Cumhuriyet Mahallesi Türk-İş Tramvay Durağı yakınında stant çalışması yapan Zafer Partili gençlere Irak uyruklu 6 sığınmacı tarafından tükürüklü ve küfürlü saldırı oldu. 6 sığınmacı, stantta bulunan Zafer Partililerin elindeki Göktürk Bayrağı’na da tükürdü. Tüm bu yapılanlara karşı partililerimiz sakin kaldı ve polise şikayette bulundu. 6 sığınmacıdan 2’si tutuklandı.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen: "Türkiye'deki göçmen sorunu artık yasal şekilde siyasi çalışmalarını yapan partiye hadsiz saldırı boyutuna geldi. Bu sözde misafirlerin, Samsun'un nüfus yönünden en büyük ikinci ilçesinde Türk gençlerinin yüzüne tükürecek gücü nereden aldığı malum. Sadece Türk evlatlarına değil Atalarımızın bayrağı olan Göktürk Bayrağı’na da alçakça bir saldırı gerçekleşti. Biz, stant açılmadan önce gençlerimizi, 'Herhangi bir provokasyon karşısında Türk polisi ve adaletine haber vereceksiniz.' şeklinde uyardığımız için olay büyümedi. Türk düşmanlarının eline koz vermemek için dişimizi sıkıyoruz. Türk yurdunda, gençlerimizin bu yurtsuzların hakaretlerine maruz kalması kabul edilemez. Zafer Partisi'ni bu gibi saldırılar durduramaz. Türk gençleri, daha güçlü bir şekilde Samsun'da Türkiye'nin göçmenistan olmaması için mücadelesini sürdürecek.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.