grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Altın Madeni Sahasında 1 Hafta Arayla 2 Sarsıntı

Kırşehir'de 1 hafta içerisinde meydana gelen 2 sarsıntı, altın madeni için sondaj vurulan bölgede meydana geldi.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 00:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Koç Holding'e bağlı Demir Eksport ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun sahibi olduğu Fernas Şirketi'nin ortak olduğu Defaş Madencilik tarafından aylardır maden arama çalışması gerçekleştirilen ve yüzlerce sondaj vurulan altın madeni arama sahasında 2 sarsıntı meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre maden arama sahasının olduğu merkez üssü olduğu bölgede ; 7 Mart 2024 tarihinde 2.6, 15 Mart 2024 tarihinde ise 2 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.Sarsıntıların 1 hafta arayla meydana gelmesi, altın madeni için bölgenin sondajlarla delik deşik edilmesini akıllara getirdi.

Sarsıntıların altın arama çalışmaları ile bir ilgisi olup olmadığı merak edilirken sondaj çalışmaları nedeniyle yer altı sularına zarar verildiği düşünülüyor.Yerin altında bulunan doğal su depolarına zarar verilmesinin , sarsıntıları da beraberinde getirip getirmediği değerlendiriliyor.

YÜZLERCE SONDAJLA DELİK DEŞİK EDİLEN ALTIN MADENİ SAHASI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.