grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkında Soruşturma

Mucur Esnaf ve Kefalet Kooparatifi Başkanı hakkında 'Kamu Zararı ve görevi kötüye' kullanma suçundan dava açıldı.

Asayiş Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 23:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şikayet üzerine harekete geçen Mucur Cumhuriyet savcılığı tarafından görevin kötüye kullanıldığı gerekçesiyle Mucur Esnaf ve Kefalet Kooparatifi Başknı L.K. ve 10 kişi hakkında iddianame hazırlandı.

İddiaya göre Mucur Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı L.K.,  esnaflık faaliyeti için kullandığı krediyi ispat edemedi ve kamu zararına yol açtı.Ayrıca yapılan soruşturmada birimeki bazı görevlilerin usulsüzlükler yaptığı ve yine bu yolla kamu zararına yol açtıkları belirlendi.

Savcılık iddianamesinde ayrıca suçun işlendiği tarihlerde denetim kurulu üyeleri H.T.  ve V.K.'nın kooperatifleri kanunu 2-3. maddesi gereği cezalandırılmaları talep edildi.Kamu kaynaklarının zarara uğratılmasını önlemek adına söz konusu soruşturmanın genişletilmesi ve derinleştirilmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.