grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Seher Ünsal Adım Adım Belediye Başkan Adaylığına

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.Ziyaret, Seher Ünsal'ın Kırşehir Belediye Başkan Adaylığı için hazırlandığı şeklinde yorumlandı.

Siyaset Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 22:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Genel seçimlerin ardından bu kez gündemde yerel seçimler var.2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Kırşehir'de AK Parti'den çok sayıda kişinin adı Belediye Başkan adaylığı için geçiyor.O isimlerden birisi de AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal... 

Genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için başvuran Seher Ünsal'a genel merkez, ''bekle'' talimatı vermişti.AK Parti Genel Merkezi'nin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gibi yeni kadın başkanlar görmek istediği ve bu nedenle yerel seçimlerde de Kırşehir'de AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak mevcut İl Başkanı Seher Ünsal'ı görmek istediği ileri sürülüyor.

Seher Ünsal'ın da çevresine ve partililere, Kırşehir Belediyesi için adaylığı düşündüğünü söylediği belirtiliyor.Seher Ünsal yerel seçimler öncesi, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.Ünsal'a, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Emre Demirci de eşlik etti.

Bu ziyaret, Seher Ünsal'ın adım adım Kırşehir Belediye Başkan Adaylığı için hazırlandığı şeklinde yorumlandı.Bundan sonraki süreçte ise AK Parti'de birçok aday adayının seçim çalışmalarını hızlandıracağı öngörülüyor.

#
Yorumlar (1)
Semih Doğan
09.07.2023 02:39
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.