grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve Ekibi Sahadayız

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, hastanenin poliklinik bölümünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 21:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, hastanenin poliklinik bölümünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında, görev yapan doktorları tek tek ziyaret eden Başhekim Ersoy, tedavi için hastaneye gelen vatandaşlarla da görüşerek onların deneyimlerini dinledi.

 

Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'un poliklinikteki doktorlarla yaptığı görüşmeler, hem hastane personelinin motivasyonunu artırmak hem de hastane işleyişi hakkında doğrudan bilgi almak amacını taşıyordu.

 

Bu yakın iletişim, doktorların çalışma koşullarını ve hastaların tedavi süreçlerini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

Başhekimin hastalarla yaptığı görüşmeler, onların tedavi süreçlerine ve hastane deneyimlerine dair değerli geri bildirimler sağladı. Bu tür samimi diyaloglar, hastane yönetiminin hasta memnuniyetini artırma ve hizmet kalitesini geliştirme çabaları açısından büyük önem taşıyor.

 

Başhekim Ersoy'un bu ziyareti, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hasta odaklı yaklaşımını ve çalışanlarının refahını önemseyen bir yönetim anlayışını yansıtıyor. Bu tür ziyaretler, hastane yönetiminin sahadaki durumu daha iyi anlamasına ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmesine yardımcı oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.