grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

DEVA Partisi'nin 200 TL görünümündeki seçim broşürü ses getirdi

DEVA Partisi'nin 31 Mart seçimleri öncesinde Kırşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız için hazırladığı seçim broşürü büyük ses getirdi.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi tarafından hazırlanan seçim broşürü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

ALİ BABACAN MESAJI

Kırşehir Belediye Başkan adayı Bayram Yıldız için hazırlanan ve 200 TL görünümünde hazırlanan broşür açıldığında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dikkat çeken bir mesajıyla karşılaşılıyor.

 

DEVA Partisi'nin 200 TL görünümündeki seçim broşürü ses getirdi! Dikkat çeken Ali Babacan mesajı

"200 LİRA İLE NELER ALINIYORDU?"

İnternete düşen videoda açılan 200 TL görünümündeki broşürde "Ali Babacan'ın ekonomi patronu olduğu dönemde piyasaya sürülen 200 lira ile ne alınıyordu?" sorusu ile "5 gram altın, 130 lt süt, 15 kg dana eti" gibi yanıtların yer aldığı görülüyor.

 

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.