grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Osman Arslan'a Adaylığı Tebliğ Edildi

Kırşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Osman Arslan'a adaylığını tebliğ etti.

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 20:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'nin adayının kim olacağı merak ediliyordu. MHP'nin aday çıkarmayacağı ve AK Parti'ye destek vereceği Kırşehir Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz genel seçimde milletvekili aday olan ancak seçilemeyen Osman Arslan'a adaylığı tebliğ edildi.Yabanlı bölgesi adayı olan Osman Arslan, yerel seçimde Selahattin Ekicioğlu'na karşı AK Parti'nin adayı olarak yarışacak.

OSMAN ARSLAN'DAN İLK AÇIKLAMA :

Kıymetli hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Cumhur İttifakı’nın Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım.Sayın Genel Başkanımıza şahsıma duydukları güven için teşekkür ederim. Memleketimiz Kırşehir için gece - gündüz demeden partimizin “Üretken Belediyecilik” şiarını esas alarak çalışmalarımı sürdüreceğimi belirtmek isterim. Değerli hemşehrilerim, Kırşehirliye dost, kardeş olacağız! Sizler anlatacaksınız, biz dinleyeceğiz; halkımız isteyecek, biz yapacağız!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.