grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Hemşehrilerimizden tam not almak bizler için önemli.

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesi'nde; Ustalar Mahallesi de olarak bilinen bölge yıllarca ihmal edilmişti. Yapılan son çalışmalar ile birlikte mahalle bambaşka bir görünüme kavuştu.

Gündem Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 22:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir Merkez Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan ve Ustalar Mahallesi de olarak bilinen bölge, yıllarca ihmal edilmiş; bu nedenle de bu bölgedeki vatandaşlar modern şehir imkanlarından faydalanamamıştı.

 

 

Muharrem Ertaş Evi Müzesinin de olduğu bölgede tamamlanan Kültür Evi İnşaatı'nın ardından alt yapı çalışmaları tamamlandı ve üst yapı çalışmalana başlandı.Üst yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu mahalle, bambaşka bir gönümüme kavuştu.Ayrıca Bağbaşı Mezarlığı'na giden ve protokol yolu olarak da bilinen güzergahta kaldırım ve asfalt serim çalışmaları da tamamlanmak üzere.

 

 

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Biz göreve geldiğimizden beri tüm hemşerilerimizin hizmetlerden faydalanması için çalışıyor ve projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda şehrimizin kenar mahallelerine de aynı derecede önem veriyoruz.Yıllardır ihmal edilmiş olan; Büyük Ozanlarımız Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş’ın Kabirlerinin bulunduğu ve fiili bir Protokol Yolu haline gelen Bağbaşı Mahallesi Muharrem Ertaş Caddesi, Çekiç Ali Caddesi ve 939. Sokakta Sıcak Asfalt, Kaldırım ve Kilit Parke çalışmamızda sona yaklaştık. Fiili olarak protokol yolu hüviyeti de kazanan yolun Asfalt serimi tamamlandığında yepyeni bir görünüme kavuşacak. Mahalle halkımızla da çalışmalarımız sırasında görüş alış verişinde bulunarak beklenti ve önerilerini de dikkate almaya devam ediyoruz.

 

 

Söz verdiğimiz gibi, tüm proje ve hizmet çalışmalarını yerine getirerek Kırşehir halkının daha modern bir şehirde yaşamanın olanaklarını hep birlikte yaratacağız. Her şey Kırşehir için.” dedi.

 

 

HEMŞEHRİLERİMİZDEN TAM NOT ALMAK ÖNEMLİ

''60 Senedir bu mahallede böyle bir çalışma görmedim'' diyen Ayvaz Ustanın oğlu Ali Başaran'a teşekkür eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''  “Hemşehrilerimizden tam not almak bizler için önemli.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.