grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Okul Servis Ücretine Destek

Kırşehir Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için verilen okul servisi yardımında artışa gidildi.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 12:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi geçtiğimiz okul servisi ücreti desteği için başvuran ailelerin dar gelirli olup olmadıklarını belirledikten sonra 300 aileye okul servisi desteği verdi.

Kırşehir Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında okul servis ücretlerinde artışa gidilmesi görüşüldü.Geçtiğimiz yıl dar gelirli 300 aileye 2000 TL olarak verilen okul servis ücreti desteğinin 4 bin TL olarak güncellenmesi meclisin onayına sunuldu. Kırşehir Belediye Meclisi ise oy birliği ile dar gelirli ailelere yılda tek sefer olmak üzere 4 bin TL'lik okul servisi desteği verilmesini onayladı.

 

 

Kırşehir'de geçtiğimiz yıl 350 ile 500 TL arasında değişen okul servis ücretleri, bu yıl için 700 ile 1000 TL arası olarak belirlenmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.