grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE ÇALIŞMALARA DEVAM

Kırşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarındaki çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 21:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’ndeki (Banka Evleri önü) sıcak asfalt çalışmasının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye başkanı Ekicioğlu, “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kırşehir’in her noktasında çalışmalarımızı halkımızdan aldığımız güven ve destekle sürdürmeye devam ediyoruz.

Daha önceki dönemlerde hizmet almamış olan yapılaşmanın az olduğu yerlerde de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Bu kapsamda Bahçelievler Mahallesi’ndeki Kılıçlı Köprüsü ile Sanayi Sitesi Arası asfalt hazırlık çalışmamız ise tüm hızıyla sürüyor. Çok kısa bir sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız.

Kırşehir halkı her şeyin en güzelini hak ediyor ve biz de hemşehrilerimizden aldığımız destekle; onların görüş ve önerilerini dikkate alarak, hizmetlerden en hızlı ve en kaliteli bir şekilde faydalanmalarını sağlıyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.