grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu, '' Raylı Sistem Projemiz Türkiye'ye Örnek Olacak''

Başkan Selahattin Ekicioğlu, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 15.30’da Tele1 ekranlarında “Başka Bir Kent Mümkün” adlı programda Kırşehir Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarını anlattı.

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 21:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Başka Bir Kent Mümkün” adlı programda, Kırşehir’in 5 bin yıllık tarihsel sürecinden ve gelişiminden bahseden Başkan Ekicioğlu, Osmanlı’dan Cumhuriyetin Kuruluş sürecine ilimizin rolü ve günümüz Kırşehir’in durumu ile de bilgiler paylaştı.

2019 yılında yönetime gelmeleriyle birlikte adil ve şeffaf bir Belediyecilik anlayışını nasıl hayata geçirdiklerini örnekleriyle anlatan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir’in yaşanabilir bir kent olması açısından İç Anadolu’da örnek bir kent yapmak için projelerini de tanıttı.

Programda Anadolu Abdal geleneğine, Belediye tarafından yapılan kültür sanat faaliyetlerine, Mahalle Kreşlerine, Kültür Evleri ve yeşil alan-park çalışmalarına da değinen Başkan Ekicioğlu, 2019 yılında göreve geldiklerinde bulunan borcu nasıl sıfırladıklarını da ayrıntılarıyla anlattı. Kırşehir Belediyesi olarak söz verdikleri projelerin Yüzde 80’ini tamamladıklarını dile getiren Ekicioğlu, ulaşımdan sosyal yaşam alanlarına kadar yapılan çalışmalardan da örnekler verdi.

Yeni dönemde ulaşım alanında hayata geçirmeyi planladıkları Raylı Sistem hakkında da bilgiler veren  Ekicioğlu, bu projenin hayata geçirilmesiyle tüm Türkiye’ye örnek bir çalışmaya imza atacaklarını söyledi.

Dezavantajlı Guruplar için hayata geçirilen Kır-Köy kampüsü projesini de nasıl hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Ekicioğlu, sosyal ve örnek bir Belediyecilik anlayışının şehri şeffaf bir şekilde halkla birlikte yönetmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.