grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki Dilan Polat Güzellik Merkezi'nden Açıklama

Dilan Polat Güzellik Merkezi Kırşehir Şubesi adıyla hizmet veren İşletmenin Sahibi Özlem Tokmak, işletmenin akıbetine ilişkin açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 23:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çift tutuklanmış ve ardından da çifte ait şirketlere kayyum atanmıştı.Bu gelişmelerden sonra  gözler, '' Dilan Polat Güzellik mekezi'' ismiyle hizmet veren işletmelere çevrilmişti.

''ŞUBELER TİCARİ VE MALİ OLARAK GENEL MERKEZDEN AYRIDIR''

Dilan Polat ismiyle hizmet veren işletme sahipleri tarafından yapılan ortak açıklamada, '' Dilan Polat şubeleri, franchising sistemiyle yönetilen, bir başka deyişle imtiyazlı isim hakkı sözleşmesiyle faaliyet gösteren bağımsız işletmelerdir. Mali ve ticari hak ve yükümlülükleri, genel merkezden ayrıdır. Yürütülen soruşturmanın dışında ve işlerimizin başındayız. Sizlere en iyi hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.Bu süreçte, şubelerimize yönelik basında ve sosyal medyada gerçeğe aykırı yayınlar yapanlara karşı yasal haklarımızı aramak üzere gereken adımları attığımızı duyurmak isteriz'' denildi.

 

KIRŞEHİR'DEKİ DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİ'NDEN AÇIKLAMA 

Öte yandan Kırşehir'de Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin sahibi Özlem Tokmak da açıklamada bulundu.Kırşehir'de güven tesis bir işletme haline geldiklerini ve bunu, bu süreçte daha iyi gördüklerini ifade eden Tokmak, '' İşimizin başındayız ve her zaman da olacağız.8 kişi ile başladığım şirketimde şu an 13 kişiye istihdam sağlıyorum. Danışanlarımızın da desteği ile büyümeye devam ediyoruz. İnsanoğlu sınanır zor zamanları elbette olur bu süreçte yanımızda olan bizi anlayan danışanlarımıza ayrıca teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.