grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YAYININ KALDIRILMASINDAKİ EN BÜYÜK GÜÇ KIRŞEHİR'İN EVLADI HİLMİ GÖKÇINAR ÇIKTI

Son zamanların en büyük haberiyle bomba gibi patlayan ve birçok Kırşehirli vatandaşı rahatsız eden, fragmanın kaldırılmasındaki olayın kahramanı Hilmi Gökçınar çıktı

Gündem Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bilindiği üzere,Fox TV'de fragmanı yayınlanan Kızıl Goncalar adlı dizide,Ahilik ve Ahiler hakkında gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanılmış olup,Türkiye genelinde yaşayan Kırşehir'li hemşehrilerimizin tepkisine yol açmıştı.
Halkımız ve şehrimizin ileri gelenleri,bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları haberlerin altına yorum yapmaktan öteye gitmezken,yapım şirketi biranda özür mesajı yayınladı ve senarist hatası olduğu yönünde açıklamalar yaptı. Bu durum Kırşehir'li hemşehrilerimiz tarafından sevinçle karşılandı. Peki ne olmuştu da yapım şirketi böyle bir açıklama yapma gereği duymuştu. 
Olayın kahramanları Kazım Ceylan ve Hilmi Gökçınar beyefendiler. Kazım Hocamız durumu Kırşehirli Dernekler Fedarasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar'a iletmiş ve Hilmi Gökçınar da ikili ilişkileri sayesinde yapım şirketinin sahibine ulaşarak,duyduğumuz rahatsızlığı iletip,sorunun ivedilikle çözülmesini kamuoyu adına talep etmiştir. Bunun neticesinde yapım şirketinin sahibi sağduyulu bir şekilde davranıp,Hilmi Gökçınar nezdinde tüm hemşehrilerimizden özür dileyip akabinde de Gold Yapım adına özür mesajı yayınlamıştır. 
Kırşehir'li hemşehrilerimiz adına Sn. Hilmi Gökçınar ve Sn.Kazım Ceylan'a kınama mesajları yayınlamak yerine,probleme çözüm odaklı yaklaştıkları için çok teşekkür ederiz. Başkanımız Sn.Hilmi Gökçınar beyefendinin yayınladığı açıklama metni ve videosu ise şöyle:
Değerli Kırşehirli hemşerilerim. 
Fox tv de yayınlanacak olan ‘KIZIL GONCA’lar  adlı dizinin fragmanında ahilikle ilgili mesnetsiz ifadelerin ve görüntülerin yer alması biz Kırşehirlileri derinden rahatsız etmiştir.Ahi Evran Üniversitesi Ahilik kültürü araştırma ve uygulama merkezi müdürümüz Sayın Kazım Ceylan hocamızla konuya hemen müdahil olup Gold yapım yetkilisi  ile temasa geçerek rahatsızlığımızı ileterek senaryoda değişikliğe gidilmesi  ve konuya  hassayet gösterilmesi gerektiğini ifade etmemizin sonucu, Gold yapım yetkilisi
Faruk Turgut bey  anında konuya müdahil olarak fragmanı yayından kaldırmış ve bizi arayarak konuyla ilgili özür yazısınıda kamu oyu ile paylaşarak uyarımızdan dolayı bizlere teşekkür etmiştir. 
Durumu konunun önemine binaen tüm Kırşehirli hemşerilerimiz ve Esnaf ve sanatkarlarımızla paylaşmak istedim.
İlgili özür yazısınıda sizlerle paylaşıyorum.
Hilmi Gökçınar 
Kırşehirli Dernekler Federasyonu 
Genel Başkanı

#
Video
https://fb.watch/oFOo5Luvqc/?mibextid=Nif5oz
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.