grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR'DE ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi asfalt, kaldırım, yol, kilitli parke ve peyzaj çalışmaları şehrin birçok noktasında aralıksız devam ediyor.

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 23:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kişi başına düşen borç miktarı olarak ilk sırada bulunan Kırşehir Belediyesi'ni, mali yapısı en iyi belediyeler arasına sokan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir'de girilmedik cadde ve sokak bırakmayacaklarını dile getirmişti.Daha önce atıl haldeki asfalt plent tesisini devreye alan ve üst yapı çalışmaları için ekstra ihaleye çıkan Başkan Ekicioğlu, şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Üst yapı çalışmaları öncesinde alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Ekicioğlu, '' Son dönemde küresel iklim değişikliği ile birlikte ani sel baskınlarına maruz kalıyoruz.Daha önce de bir anda yağan yoğun sağanak yağışlar nedeniyle şehrimizin birçok noktasında ciddi problemler yaşanıyordu.Bu problemlerin ana kaynağını belirleyerek çözüme ulaştırdık.Şimdi ise çalışma yaptığımız noktalarda bu tür felaketlere karşı alt yapımızı hazır hale getirecek çalışmalar yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Sağlıklı bir trafik işleyişi için yol akslarının önemli olduğunu dile getiren Ekicioğlu, '' Daha önce yanlış planlamalardan dolayı bazı cadde ve sokaklarda trafik işleyişini zorlaştıracak kısımlarla iligili çalışma yaparak gerekli olan kısımlarda kamulaştırma gerçekleştiriyoruz.Doğru bir plan ve projenin ardından alt yapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirerek hizmet noktasını hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz'' diye konuştu.

 

 

Türkiye'nin en iyi mali yapısına sahip belediyelerinden birisi olduklarını dile getiren Başkan Selahattin Ekicioğlu, '' Buna rağmen ne iller bankası ne de diğer kamu bankaları bize kredi vermedi.Ancak biz israfı önleyerek ihalelerimizde doğru bir işleyiş uyguladık ve Kırşehir'de krediye gerek kalmadan özkaynaklarımızla kentin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' sözlerini kaydetti.

 

 

Kadıhanı Caddesi ve İmarat mevkiindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekicioğlu daha sonra İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ile birlikte esnafları ziyaret ederek şikayet ve önerilerini dinledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.