grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ATATÜRK’Ü PAZARLIK KONUSU ETMEK AHLAKSIZLIKTIR.

Bu ülkeyi soydular, yediler, yedirdiler. Çocuklarına, kadınlarına göz diktiler. İstismarlarına alet ettiler. Umarım ölümünüz gelmeden kan ve irin kusarsınız.

Gündem Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 13:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

ATATÜRK’Ü PAZARLIK KONUSU ETMEK AHLAKSIZLIKTIR.

Bu ülkeyi soydular, yediler, yedirdiler. Çocuklarına, kadınlarına göz diktiler. İstismarlarına alet ettiler. Umarım ölümünüz gelmeden kan ve irin kusarsınız. Umarım yedikleriniz, içtikleriniz kıçınızda kalır,  sı….z, çatlarsınız... Sizler istifa etmeyin vatandaşlıktan çıkın, defolup bu ülkeden gidin. Bu topraklar gavotları beslemekten bıktı.

Tarihe geçen rezillik Türkiye’nin 100ncü yılında oynanacak süper kupa koca ülkede stat kalmamış gibi Arabistan’da oynamayı kabul eden herkes bu rezillikten sorumludur. Bazı değerlerin pazarlığı yapılmaz. Bu kadar parasız mı kaldınız ’da cumhuriyetin 100ncü yılında Arabistan’dan gelecek para için bu rezilliği yaşadık. Sizden sadece utanıyorum. TFF ve bu rezilliği yaşatan herkes bunun bedelini ödemeli hesabını vermeli. Atatürk ve marşımız bizim şerefimizdir. Bu rezilliği yaşatan kimseye hakkımı helal etmiyorum... Bir daha kimse parayla istediğini yaptırabileceğini sanan bu mahlûkların seviciliğini de yapmasın.  Atatürk’e selam olsun.  Sen bizim şeref ve gururumuzsun.  Senin ne pahasına olursa olsun bırakmayacağız. Rahat uyu.

Atatürk Türkiye’dir. İşte bu nedenle de 20nci yüzyıldan 21nci yüzyıla fikirleriyle ve eserleriyle değeri giderek artan çağdaş kurucu önderine yapılan her türlü saygısızlığa tarih isyan eder. Akıl isyan eder. Vicdan isyan eder. Milletin vicdanlı her ferdi isyan eder. Etmelidirler de. Cumhuriyetin savcıları dâhil.  Zira adında cumhuriyet olan tek meslek onlardır.

Atatürk isim değildir. O’nun ismi Mustafa Kemal’dir. Atatürk ilimdir. Atatürk bilimdir.  Atatürk akıldır. Atatürk İnovasyondur. Atatürk gelecektir. Atatürk barıştır. Atatürk gençliktir. Atatürk Özgürlüktür. Atatürk Bağımsızlıktır. Yüzyıllar sonrası ön görebilmektir. Sürdürülebilir kalkınmanın temel taşıdır. Cumhuriyettir.

Atatürk isim değildir. O’nun ismi Mustafa Kemal’dir. Atatürk okuldur. Atatürk öğretmendir, Atatürk doktordur, Atatürk yargıçtır. Atatürk Sosyal Adalettir. Atatürk hukukun üstünlüğüdür. Atatürk üretimdir. Atatürk çiftçidir. Atatürk sanayidir. Atatürk sanayide, kömür kuyularında işçidir. Atatürk toprakta buğday, dalda meyve, gökyüzünde özgürlüktür.

Bu ülkede yaşayan, birilerin pazarlamalarıyla bu ülkeye girmiş Arap artıkları, Arap seviciler! Ulusa; Araplığın din olduğunu empoze eden ‘Siyasal İslamcılar’! Din tacirleri ve Tarikat ve Cemaat soytarılarının tamamı.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ağızlarına alacak kadar kimlik sahibi değildirler.

‘Atatürk’e ayyaş diyen adam Cumhurbaşkanı da olsa şerefsizdir. Atatürk’e ayyaş demekle hiçbir şey olmaz. Ancak bunların kaç kuruşluk adam oldukları ortaya çıkar. Atatürk’e ayyaş diyen adam şerefsizdir. Onursuzdur. Alçaktır. Utanmazdır. Vatan hainidir. Atatürk’üme ayyaş diyen adam dünyanın en iğrenç mahlûkudur. Şimdi yavşak diyecem, bit yavrusuna hakaret olacak’. Dr. Serdar Savaş.

‘İnsan hiç atasına söver mi, küfreder mi? Mustafa Kemal olmasaydı. Sen Ayasofya’ya pasaportla, vizeyle girecektin. 1938’te hakka yürümüş. Sana özgür koskoca bir ülke bırakmış. Türkçeyi getirdi, kötümü yaptı. Sen bu dille millet oldun’… Prof. Dr. Ersan Şen 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Türk Milleti’nin bugün sahip olduğu bütün güzel değerlerin mimarı, ‘Savaşın ve Barışın’ efendisi Mustafa Kemal Atatürk’ümü, 2023’ün son günü minnet, şükran, bağlılık ve özlem duygularımla tekrar anıyorum…

‘Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor’. Celal Şengör

Ülkeyi 22 yıldır tarikatlar iktidarı, vakıflar koalisyonu yönetiyor… Bir iktidarın toplumsal bir ideoloji ve sosyolojisi olur. İktidarın ve küçük ortağının ideolojisi nedir? Dünya biliyor, ancak bu topraklarda yaşayanlar, ülkeyi yönetenlerin kim olduğunu dahi bilmeden, inatla oylarıyla kutsayanlar bilmiyor!

Hem biliyor! Hem arkasından gidiyor. Sahi bu insanlık ne ayar? Anlamak mümkün değil.

‘Düşünmek zor zanaattır. Bu yüzden çoğu insan sürüyü takip eder’. Carl Gustav Jung

‘Yalan söylediklerini biliyoruz.

Yalan söylediklerini kendileri de biliyorlar

Yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar.

Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz.

Ama halen yalan söylüyorlar… A. Soljenistin.

İktidar süresi uzadıkça, parti ile devlet ayrımını yapamayan bir kitle oluştu. İktidar süresi uzadıkça ülke daha kolay kabuk değiştirir. Siyasallaşma kılcal damarlara kadar hâkim kılınır hâle geldi... Dış güçlerin hâkim ve etkinliğini artırdı...

Rakı içene düşman, hırsızlık yapana hayran olanlardan usandım.

Kadının saçını dert edip, canını dert etmeyen adamlardan usandım.

Şeyhine bademlenip, Mustafa Kemal Atatürk’e küfrü ibadet sananlardan usandım.

Torpille işe girenlerin, rakı içenlere haram değil mi demesinden usandım.

Domuz etine haram deyip, domuz gibi yiyenlerden usandım.

Kızıl goncalar dizisi İslam’ı ya da dini kötülemeye çalışmıyor dini kendi çıkarları için kullanan sahtekâr yobazları deşifre ediyor. Anlayın desem nafile!

Milli Eğitim Bakanlığı Yobazların, tarikatların danışma kurulu olmanın da dışında yobaz ağırlama merkezi haline dönüştü. Milli Eğitim Bakanı, Sosyal, Laik Hukuk devletinin Meclis kürsüsünden açıkça ifade etti.

İyi yetiştirilmemiş bir insanın trajedisi bir yetişkin olarak kendisine ne yapıldığını ve onun ne yaptığını fark edememesinde yatar. Bana göre yapılacak tek şey yönlendirmeye konu olanın algılarında desteklenmesi, çevresinde olup bitenin bilincine varması ve kendi duygularını ifade ederek kendi gücüyle ruhunun katiline karşı çıkabilmesi için çağdaş eğitimden vazgeçilmemeli.

Yaşayanlar ve yaşayanları seyredenler… Elleri ile tepesine taşıdığı siyasetçiden, 2024 yılında ulufe için ağzının içine bakan kimlikler!

Bu ülkede; ‘yağma ve talan taraflarca arındırılmış kazanca dönüşmüş hırsızlık biçimidir’.

İktidarın ferasetine güvendiği seçmen profili! Parayı çaput babadan, makamı falcı Keko’dan, bereketi kaşıkçı babadan, günahların affını oruç babadan, kızına zengin kocayı Eyüp sultandan, sınavları yatır babadan. Doktor yerine cinci hocanın ferasetine inananlardan, seçtiği siyasetçi önünde el pençe divan durup, makarna ve kömür dilenen, 10,00 liraya kitap alıp okumayan, 1000,00 liraya fal baktıran, ümmetin yaşadığı bu ülkede; Okuldan çok camii. Öğretmenden çok imam varsa; adalet ve ahlak aramak hayaldir. 

Cehaletin ağır bastığı bu toplum kendi yarattığı üstünlere tapınıyor, akıl ve çağdaş düşünceye kelepçe vuruyor ve vuranları da alkışlıyorsa kölelik devri başlamıştır. Bu ülkede harami düzeni. Saltanat ve despotizm böyle kurulmuştur.

İyi biliniz bu anlayış; onlar için ihvan, bizler için müdafaa-i hukuk mücadelesidir...

Yaşanan onca ahlaksızlıkları, çirkinlikleri ve yozlaşmayı görmezden gelen, Mustafa Kemal Atatürk’ün ordusunu sevk idare edenler, siyasal İslam’da kendilerine yer kapmak için birbirleriyle koltuk yapma yarışına girdiler.

2023 yılı düşüncelerinin 2024 yılında içselleşmiş ve akılcı düşünceye ışık olması dileğiyle ülkemin, ulusumun ve kıymetli okuyucularımın yeni yılını kutlar, sağlık, esenlikler ve mutluluklar dilerim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.