grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Türkiye'yi Sarsan Saldırıya İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Esenyurt'ta bir tekel bayisinde yapılan silahlı saldırıda 2 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.Olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Asayiş Yayın: 30 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.07.2023 23:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gece saatlerinde Murat Özer,Tarık Özerbay, Azat ., , Servet Ö. isimli 4 silahlı saldırgan, bir tekel bayini basıp Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı önce darbedip sonra vurarak öldürmüş, Yusuf Erzen'i de ağır yaralamıştı. Polis ekipleri kayıplara karışan saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, Murat Özer yakalanarak gözaltına alındı.Olaya ilişkin görüntüler ise iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı.Görüntülerde Tarık Özerbay isimli kişinin Tekel Bayisinde bulunan 3 kişiye kurşun yağdırdığı gözlendi.Olayın ardından Murat Özer yakalandı ve gözaltına alındı.

 

CİNAYETİN NEDENİ BORÇ NEDENİYLE ATILAN WHATSAPP PAYLAŞIMI

Cinayetin nedeninin iki aile arasındaki borç kavgası olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen’den borcun ödenmesini istedi.Paralarını alamayınca konuyu mahkemeye taşıyan zanlılar, icra takibi başlattı. Bu durum karşısında öfkelenen baba Erzen, Whatsapp’dan küfürlü bir durum paylaştı. Baba Erzen’i bulmak için tekel bayiine gelen silahlı saldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen saldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi.Geçen aylarda ise Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi.

#
Video
https://twitter.com/i/status/1686103743006232576
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.