grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı İlçesi'ne 46 Milyon TL'lik Millet Bahçesi ve Kıraathanesi

6 bin 298 nüfuslu Çiçekdağı'na 46 Milyon TL'lik Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi yapılacak.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 20:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''yatıp yuvarlanacaksınız'' iye vaatte bulunduğu ''Millet Bahçesi'' projesine bir yenisi daha eklendi.İlçe merkezi nüfusu 6 bin 298 olan Çiçekdağı'na Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi yapımı için ihale süreci tamamlandı.

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu 7 Eylül tarihinde “Çiçekdağı Millet Bahçesi Millet Kıraathanesi” ihalesi açtı.Çiçekdağı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihale kapsamında ilçeye 42 bin metrekare büyüklüğünde millet bahçesi inşa edileceği bildirildi.Projenin maliyeti ise 39 milyon 191 bin TL olarak hesaplandı.

BAHÇE İÇİN 45,9 MİLYON TL’LİK SÖZLEŞME

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde 4 bin 995 seçmeni bulunan ilçeye yapılan bahçenin ihalesi ile dört şirket ilgilendi. İhaledeki tek geçerli teklifi değerlendiren komisyon, Batman merkezli Ediz Petrol ve Şah Can Petrol iş ortaklığı ile sözleşme imzaladı. 2 Ekim’de imzalanan sözleşmenin bedeli 45 milyon 980 bin TL olarak kayıtlara geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.