grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki Okullarda Güçlendirme

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırşehir'de bazı okullarda güçlendirme çalışması yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklama ve paylaşımlar akıllara, daha önce 2015 yılında güçlendirilen ancak 2 yıl sonra yıktırılan Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ni getirdi.

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Süleyman Aydınoğlu ile birlikte ilimiz merkezinde bulunan 24 Aralık Atatürk İlkokulu ile Muzaffer Mermer İlkokullu ve Ortaokulunu ziyaret etti.Okullarda devam etmekte olan güçlendirme çalışmaları ve onarımları yerinde inceleyen İl Millî Eğitim Müdürümüz, yapılan çalışmalar hakkında okul idarecileri ve yetkililerden bilgi aldı. Alpaslan, güçlendirme çalışması ve onarımların planlanan süre içeresinde tamamlanması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi noktasında talimatlarda bulundu.

 

 

GÜÇLENDİRİLEN OKUL 2 YIL SONRA YIKTIRILMIŞTI

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan'ın bu paylaşımı akıllara Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin eski binasını getirdi.2017 Aralık ayında yıkılan Kırşehir Merkez Mehmet Akif Anadolu Lisesi’ni depreme dayanıklı hale getirmek için 2015’te güçlendirme çalışması yapıldığı ortaya çımıştı. 22 Nisan 2015 tarihinde ihaleye çıkılan ve 14 Mayıs 2015’te sözleşmesi imzalanan  güçlendirme çalışması 20 Eylül 2015 tarihinde tamamlanmıştı. Ancak depreme dayanıklı hale getirilen okul yeni proje gerekçesiyle yıkıldı.Yıkılan okulun yerine ise şimdilerde  Turizm Uygulamalı Meslek Lisesi yapılıyor ancak o bina da bir türlü tamamlanmıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.