grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Üniversite Öğrencilerine Uygulamalı Kariyer Eğitimi

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü ve Ahi Evran Üniversitesi İİBG Fakültesi arasındaki işbirliği çerçevesinde üniversite öğrencilerine ''kariyer'' eğitim verildi.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 23:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Fakültesi, öğrencilerini iş hayatına hazırlamak için İŞKUR İl Müdürlüğü ile çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor.Bu faaliyetler kapsamında İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları tarafından İİBF Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine ''kariyer başlangıç'' eğitimi verildi.Öğrencilerin kariyer planlamalarına katkıda bulunmak üzere 3 gün süren eğitim programında; iş başvuru mülakat teknikleri ve işveren beklentileri,  iş arama kanalları,  beden dili, telefon görüşme, imaj yönetimi gibi eğitimler verildi.

Eğitimin ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ve İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerin olumlu geri dönüşlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Metin Ülgen Kaya, uygulamalı olarak düzenlenen eğitimlerin, öğrencilerin iş yaşamına hazırlanırken kariyer planlamalarına büyük katkı sunacağını aktardı.

 Eğitim sürecinin oldukça verimli geçtiğini dile getirerek katkılarından ötürü İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ve ekibine teşekkürlerini sunan İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ise bu eğitimlerin diğer öğrenciler için de düzenleneceğini ve İŞKUR ile geliştirilen işbirliğinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Program sonunda İİBF Prof. Dr. Nur Çetin ve Türkiye İş Kurumu Kırşehir Müdürü Metin Ülgen Kaya tarafından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

 

 

 


 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.